2011. július 20., szerda

Ruházat kis csomag mérete Pummelfeen. 128/928 - 940 30pcs.

Ruházat kis csomag mérete Pummelfeen. 128/928 - 940 30pcs.
Nagy ruhát a lányok méretű csomagot. 128 (Nagy), hogy a 134/140 (Big) ....... Tehát kis Pummelfeen .......... minden dolog a lányom mérete. 928/934 kopott és szuper fit ........ Ők csak viselte a gyermek, sok új, de használt néhány már jól ........ minden allergiában szenvedők, stb ....... Van egy BamBam (macska) és erkéllyel dohányzás, otthonunk teljesen füstmentes!

A csomag tartalmaz: két kabát, mind a Neckermann és alig kopott, mint az új, 1 esőkabát a TCM, bélelt, 1 vékony átmeneti kabát, szürke pólót kabát 3 / 4 ujjú, a verejték kabát, egy twin meg narancs, 1 kék nyitott pulóver A Zipelstyle, 2 hosszú ujjú pólók körülbelül egyező tunika, 1 ki pulóver, egy sárga, hosszú ing, 2 tunika ingek, 4 t-shirt, beleértve Spongyabob és Diddlinával, 1 ing nyugati torony, tunika póló, 8 ujjú ing, 2 pulóverek, 2 farmer (1XC & A, 1XH & M) , 1 és 1 fekete kordbársony nadrág, mind Neckermann, a nadrágot alig kopott, mint az új .......... Azt kell, tégy meg két nadrágot, és ha találok valami mást, jön ingyenes tiszta.

Az ár nem képezheti vita tárgyát, hiszen mindenki tudja, hogy mit is megízlelte a dolgok a boltban, és milyen nehéz, hogy minden indokolt az ilyen kis dolgok Schwergewichtlein. Szállítás lehetséges, de csak előleg, nem szállítás, szállítási költség 9,00 € .......... Hívjon, ha kérdése csak, Pickup közeli metróállomás. Louis Lewinstr. 3 perc.

Ja, és még a végén két dolgot, azt vedd a dolgokat, nem örökre, vár is átvehetők, vagy a fizetési és én egy magánszemély és eladni csak a használt kinőtte ruhákat a lányom, nem a kereskedő, akkor, és azt kizárják a garancia, garancia vagy kivonulása (találom ezt a kifejezést, így Sch .... de sajnos, az hogy ki kell tisztítani).
Ár: 50 EUR