2011. november 23., szerda

GYÖNYÖRŰ HABOS KISLÁNY RUHA USA-ból kb. 98-as - Jelenlegi ára: 990 Ft

RMLA (USA) márkájú, csodálatos kis habos-babos kislány ruha eladó!
Lehelletkönnyű (100 % polyester anyagú), vékony a külső része, alul szintén vékony polyester béléses.
Méret nincs benne, kb. 98-as méret, de 104-re már kicsit szűk.
Amint a képeken látható, mellben szabott, a masni rajta dísz. Hátul is húzott, ott egy vékony kötő van anyagából, mely a háton masnira köthető.
Gyönyörű szép kis ünneplős, vidám ruhácska.
Párszor volt csak a lányomon, megkímélt, újszerű állapotú!
ÁTVÉTELRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK, KÉREM LEGYEN SZÍVES OLVASSA EL, MIELŐTT LICITÁL:
SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE KIZÁRÓLAG A LAKCÍMEMEN VAN LEHETŐSÉG (Budapest XXIII. ker. Soroksár), VAGY KIZÁRÓLAG AJÁNLOTTAN VAGY CSOMAGKÉNT POSTÁZOM A MINDENKORI POSTAI DÍJSZABÁS SZERINT, MELY A "SZÁLLÍTÁSI ÉS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK"-BEN MINDEN ESETBEN PONTOSAN MEGTALÁLHATÓ. SIMÁN ÉS UTÁNVÉTTEL NEM POSTÁZOK!
AMENNYIBEN A LICIT MEGNYERÉSE UTÁN DERÜL KI A VEVŐ SZÁMÁRA, HOGY A FENTIEK SZÁMÁRA NEM ELFOGADHATÓAK, AKKOR NEGATÍV ÉRTÉKELÉS MELLETT A TERMÉKET VISSZATESZEM AUKCIÓRA.
KÉREM, HOGY CSAK AKKOR LICITÁLJON, HA EZ ÖNNEK MEGFELEL, MERT UTÓLAGOS REKLAMÁCIÓT NEM FOGADOK EL, A FENT LEÍRTAKTÓL SEMMI ESETBEN NEM TÉREK EL!
Felhívom minden kedves Vevőm figyelmét, hogy postai úton bankszámlára történő befizetést nem fogadok el! A bank és a posta is jutalékot von le tőlem a befizetés után, ezért a befizetett összeg nem fedezi a termék árát és a postaköltséget! Ilyen esetben a terméket addig nem postázom, amíg a különbözetet át nem utalja a kedves Vevő. A megértést köszönöm.



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-08 05:54
. GYÖNYÖRŰ HABOS KISLÁNY RUHA USA-ból kb. 98-as - Jelenlegi ára: 990 Ft