2012. február 25., szombat

Linksys NAS 200 - Jelenlegi ára: 24 000 Ft

Termék neve: Linksys NAS200
Támogatott szabványok: IEEE 802. 3, IEEE 802. 3u
Meghajtó helyek: 2 db 3, 5" merevlemeznek, SATA, SATA-II csatolófelülettel
Csatlakozások: 2db USB port, Ethernet RJ-45 csatlakozó, áramellátás
UPnP AV támogatás
Biztonsági funkciók: jelszóval védett adminisztrációs felület és fájl elérés
Lemezkonfiguráció: 1 db merevlemez, JBOD, RAID 0, RAID 1
Beépített DLNA 1. 5 kompatibilis médiaszerver
DNS szolgáltatás beállítása távoli eléréshez
A készülék méretei: 170 x 114 x 195 mm
A készülék súlya: 893g
Tápegység: 12V DC, 5A
A csomag tartalma:
NAS egység, Installációs CD, Készülékleírás a CD-n mellékelve, Ethernet kábel, tápegység
A Linksys Network Tároló Rendszer segítségével könnyen és gyorsan növelheti hálózata tároló kapacitását. Ez az önálló hálózati készülék 2 elérhető SATA hard drive bays-vel rendelkezik, melyhez tetszés szerinti tároló helyet adhat és a jövőben szükség szerint bővítheti. A mégnagyobb bővíthetőség érdekében 2 USB porttal rendelkezik, mely lehetőséget nyújt a USB 2. 0 merevlemezekhez történő könnyű csatlakozásra a mégtöbb tároló hely létrehozása érdekében— vagy egy USB flash disk csatlakoztatásával lehetőség nyílik a hordozható adat filok kényelmes elérésére.
A Tároló Renszer hálózathoz történő kapcsolása nagyon egyszerű— csak csatlakoztassa a router, vagy a switch egy szabad 10/100-as Ethernet portjához, és a tároló azonnal elérhető lesz az egész hálózaton keresztül.
A Hálózati Tároló Rendszer beépített one-touch backup tulajdonsággal rendelkezik— csak egy gomb nyomás és elindul a fontos fileok biztonsági mentése.
Más beépített tulajdonságokkal is rendelkezik, melyet a web böngészőn keresztül érhet el. A hibák keresése érdekében saját tesztet futtathat, vagy scannelheti a lemezeket. Ha telepített egy második lemez meghajtót is, akkor beállíthatja az egyik meghajtót a másik meghajtó háttértárjának kézzel, vagy előre programozva.
A mégnagyobb rugalmasság és használhatóság érdekében a Hálózati Tároló Rendszert hozzáférhetővé teheti közvetlenül az interneten keresztül a web böngésző, vagy FTP segítségével. A fileokat elérhetővé teheti a nyilvánosság számára, vagy a jogosult felhasználók részére létrehozhat egy jelszó védelemmel ellátott azonosítót.
A Linksys Hálózati Tároló Rendszer egy bővíthető és hozzáférhető tárolási megoldás az Ön hálózata számára.


Jelenlegi ára: 24 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-04 12:56
. Linksys NAS 200 - Jelenlegi ára: 24 000 Ft