2011. augusztus 14., vasárnap

Lány-blúz "H & M Young" gr. 140, mint az új!

Lány-blúz "H & M Young" gr. 140, mint az új!:
Szélesség: 35 cm (egyszerű, mért derék)
Hossza: 52 cm (teljes mért)
Ujj hossz: 11 cm (mért a váll varrás a szegély)

Méret: 140; figyelembe mérések!
Márka: "H & M Young"
Anyaga: Pamut

Speciális: mintás szövet, nyomtatás gomb, varrás, két kis zsebbel elöl, rugalmas a hátsó kis, kerek szegély

Állapot: nagyon jó, nem bolyhosodik, nem foltok, nem állati szőr, Nemdohányzó háztartási cikkek alig kopott, frissen mosott és vasalt!

Állapot: nagyon jó, nem bolyhosodik, nem foltok, nem állati szőr, Nemdohányzó háztartás, cikkek soha nem viselt, frissen mosott és vasalt!

Én a hajó kérésre (és amennyire lehetséges, a tömeg) lehet szállítást, 2 €, 4 € parcellák csomag 6 €. You are welcome, hogy küldjön több elem együtt. Mindig próbálja leírni a tételek olyan gondosan, mint lehetséges, és a hajó nagyon jól csomagolva. A nem biztosított szállítmányok, én nem vállal felelősséget.

Kérjük, látom a többi hirdetés a blúzok, ingek, pólók, nadrágok, kabátok, ruhák stb. Sokan közülük soha nem viselt, vásárolt, mert a rossz méretű vásárolt, nem úgy, mint azokat, vagy egyszerűen csak elfelejtette a szekrényben. Beleértve a sok márka a S. Oliver, Mexx, és Angliából New Look, Jasper Conran, Millington, Red Herring, Atmosphere, Oasis, Florence & Fred, Lipsy, miso, nagy gyermek ruházati márkák között

Végül, a kötelező megjegyzés: Én vagyok a privát eladó és van egy saját kijelző, egy garancia, visszatérítést vagy cserélt.
Ár: 3 EUR